Om oss

Vi på Lagadinmobil tar hand om din mobil

Mobilreparation i Lund

Lagadinmobil grundades av Ibrahim Khavari och Omid Mahmoudi 2018. De kom båda hit var för sig som ensamkommande barn och tror starkt på kraften hos ensamkommande unga.

De startade Lagadinmobil i hopp om att bli självständiga och möjligheten att kunna anställa andra ensamkommande för att bidra i samhället och att inspirera med erfarenheter och kunskap att starta egna företag.

För att fortsätta sprida företaget över Sverige så vill vi på Lagadinmobil nu satsa på utbildning av nya medarbetare. Ensamkommande som är nyfikna på hur mobiler är uppbyggda och vill lära sig, eller är intresserade av att jobba med montering och reparation av mobiler erbjuder vi utbildning genom företaget.

Denna utbildning kan senare leda till anställning genom vidareutveckling av Lagadinmobil till en större kedja.

 

Det finns många anledningar att välja Lagadinmobil jämfört med att lämna in din iPhone och mobil till operatören

Billigt

Reparationer är generellt sett billigare hos oss än hos operatören.

Detta är delvis för att operatören ofta inte brukar reparera den själva utan skickar istället iväg den och ersätter enheten, och delvis för att garantin hos många operatörer inte täcker fel som du orsakat själv på ett oförsiktigt sätt som exempelvis sprucket glas, vattenskador eller fallskador. Men också för att de helt enkelt brukar ta ut ett högre pris.

Laga din iPhone medan du handlar

Då vi är belägna på Mårtenstorget 10 i Lund är detta vårt vanligaste svar på frågan “hur lång tid tar det?”.

De flesta reparationer, såsom byte av trasigt glas, fixar vi på under 30 minuter. Att byta batteri brukar ta cirka 5-10 minuter. Vissa saker, som vattenskador, tar givetvis längre tid, men vi ser till att ge våra kunder snabbaste möjliga service oavsett.

 

Kvalitet är i fokus

Kunden är alltid i fokus hos oss på Lagadinmobil.

Vi levererar alltid bra resultat och våra iPhone-reservdelar är i originalskick. Förutom arbetet är även vår service i toppskick och vi tvekar inte på att ge 3 månaders garanti på vårt arbete så att våra kunder känner att de är i trygga händer.